Bebisen är borta.

26 Okt
13man

Vad MENAR pappan när han tycker att vi borde klippa Victor igen?!

Och utbytt mot ett barn.

Nu för tiden är morgonen så annorlunda mot för några månader sedan. ”Vill du ha gröt Victor?” frågar jag, och han går ner från sängen själv (den är ganska hög och nej, han sover inte i egen säng än), går fram till dörren och försöker öppna den. Sedan springer han till köket, lägger nappen på bordet och ställer sig vid sin stol i väntan på att bli upplyft. Väl i sin stol bläddrar han lite i en bok i väntan på att gröten ska bli klar.

Min lilla bebis är borta och utbytt mot världens gulligaste barn.

(Förutom när han bestämmer sig för att det är morgon vid fyra och sen är världens piggaste hela dagen, som idag).

Annons

8 svar till “Bebisen är borta.”

 1. -Jenny- oktober 26, 2013 den 12:52 e m #

  Hata mig inte nu, men en klippning hade kanske inte varit så illa? Han kommer ju att vara lika söt med lite kortare hår också och det kanske blir mer praktiskt? (Har en kompis med långhårig bebis där håre talltid blir kletigt av mat….)
  Med vänlig hälsning, hon-med-den-nästan-hårlösa-lilla-killen

  • Anna Granström oktober 26, 2013 den 1:53 e m #

   Hehe! Vi har klippt honom innan… Hans hår bara växer! Just nu springer han runt med togs. Han har alltid kletat ner håret, så vi är vana. Alltid gröt-dreads osv. Jag tycker dock det är så fint med långt hår, han ser inte ut som en i mängden med långt hår bland alla hårlösa/korthåriga bebisar/barn.

   • -Jenny- oktober 26, 2013 den 2:26 e m #

    Nej, barn med hår sticker helt klart ut…. Min kompis får alltid en massa reaktioner och kommentarer om håret, nästan så att hon är trött på det. (Hennes lilla tjej har mycket mer hår än V. Nästan som en vuxen, helt sjukt.) Men även med kortare hår så har han ju ändå hår. Fast gröt-dreads blir det kanske ändå?

  • Anna Granström oktober 26, 2013 den 4:57 e m #

   Oj, en med mer hår än V vid ett år, inte illa! Jag tröttnar aldrig på komplimanger för hans utseende 🙂 Ytligt värre… Och ja, även med kortare blir det klet och dreads. Vill absolut inte snagga honom. Han har alltid haft minst 5cm sedan han föddes. Det är liksom HAN. Martin tycker väl mer att han ser ut som en tjej plus att han alltid får håret i ögonen. Han tror även att hårrötterna blir slitna av mina tofsar 😁

   • -Jenny- oktober 26, 2013 den 9:01 e m #

    Hon är bara knappt 9 månader och hade nästan mer hår än V har nu när hon föddes. Nästan. Hela hon är en stor kalufs eftersom hon är miniliten annars. Aldrig sett något sådant förr.
    Klart ni inte ska snagga V, men klippa av det längsta kanske?

 2. Etta - trött och oberäknelig oktober 26, 2013 den 9:04 e m #

  Oj, vilket hår 🙂

 3. Annika i Sevilla oktober 27, 2013 den 12:01 f m #

  Låter mysigt! Utom det med tidiga morgnar så klart.

 4. Rund är också en form! oktober 27, 2013 den 7:44 f m #

  Hög igenkänningsfaktor på detta. Man tänker inte (´lika) mycket på att tiden går när man kollar på t.ex¨9-åringen. Där gör ett halvår inte så himla mycket. Medan 6 mån för en liten på 2,5 år gör MASSOR! Vad händer med de små liven. Jag hänger inte med…. 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: