Tre riktigt bra bebisköp:

29 Nov

Inhandlades innan bebisen föddes i ren chansning, och alla tre används dagligen.

När han var nyfödd sov han i soffan i babygymmet. Nu brukar han ligga och prata med den rosa spindeln.

Baby Björnen sover han i just nu. Han vill  vara inåt när han är trött, utåt annars (tack gode Gud för stark nacke så att han kan sitta så, han blir galen annars – så nyfiken!). Vet inte hur många timmar han spenderar här per dag.Vyssan-Lull-knoppar som skruvas fast under benen på spjälsängen så att vi kan vagga honom när det behövs. Och ja, det behövs ganska ofta.

Annons

6 svar till “Tre riktigt bra bebisköp:”

 1. Hanna Lans november 29, 2012 den 9:20 f m #

  Min son vägrade att sitta inåt någonsin. Så himla arg om jag försökte. Som tur var hade han stark nacke redan från födseln, förmodligen för att han var så himla försenad. (Tre veckor.)

 2. Maria Engelwinge november 29, 2012 den 1:59 e m #

  Tänk vad många bra saker det finns i dag, jämfört med när jag hade bebis för 22 år sen! Knoppar på själsängen hade jag investerat i:).
  Kram!

 3. petchie november 29, 2012 den 7:42 e m #

  Det babygymmet ar sa himla fint!! Vi kopte ett babygym som vi knappt hann montera ihop forran vi bestamde oss for att returnera det for det var sa fasligt plastigt och fult! Vi kopte en sadan dar ”bage” fran Ikea i tra som han lekte med tills han blev for stor och kunde valta det. Sedan fick vi ett av en av Viggos spanska farbroder och det var val inte heller nagon hojdare men han gillade det… Om det blir fler barn ska jag minsann leta efter ett FINT babygym I TID. innan babyn ar fodd (och innan jag blir sjukskriven…) eller sa kan man ju onska sig…
  Vi har haft 2 olika BabyBjornselar och Viggo har alltid suttit inat, forutom kanske 3 ggr nar jag tyckte att han var tillrackligt stor for att fa titta UTAT 😉 (nar de sedan har natt upp till en viss vikt ska de ju inte sitta framatvanda). Jattepraktiska att ha nar man flyger eeller aker buss etc (ensam…) med en baby! Till jul ska jag flyga ensam med honom for forsta gangen UTAN BB och det far nog bli paraplyvagnen istallet…

  • annagranstrom december 1, 2012 den 1:59 e m #

   BB är verkligen guld! Vi använer den i timmar hemma dagligen… Men mest utåt, förutom när han är trött som sagt. Han väger 5,8kg men har stark nacke, så vi kan ju använda den ett bra tag till – skönt!

   Hoppas flygresan med honom själv går bra. Kram!

 4. nadia november 30, 2012 den 1:22 f m #

  Jag hade nog valt; barsjal, brostvartenappen som skydd mot sariga brostvartor vid amning samt amningskudden!

  • annagranstrom november 30, 2012 den 2:32 e m #

   Amningsnapp och amningskudde klarar jag mig inte utan!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: